Hvis du er ved at blive træt af, at din PS4 bare ikke har mere plads, så er der gode nyheder på vej – nu kommer PS4 Ultimate!

Sony har i dag udmeldt, at deres nye PS4 Ultimate Player Edition kommer til Danmark den 15. juli. Det specielle ved denne udgave er dens 1 terabyte store harddisk, dobbelt så meget som den tidligere model, så der er masser af plads til at boltre sig på med downloads og savegames. Prisen ved man ikke noget om endnu, men den bliver formentlig offentliggjort inden længe, dog siger rygterne, at den kommer til at være den samme pris, som den nuværende PS4 bliver solgt for.

Denne udgave pryder sig også med at bruge en 8% mindre strøm, er 10% lettere og har som Sonys tidligere opgraderinger af deres maskine en sort, mat farve.

Med denne nye udgave viser Sony, at de indser, at spilsalg i stigende grad foregår digitalt. Tiden, hvor man stod i kø til de nyeste spil, er ved at være ovre, når muligheden findes, for at man kan sidde derhjemme og hente spillet via sin spillemaskine i ro og mag. Sony selv har deres ‘PS plus’-service, hvor man tegner et abonnement og får så adgang til forskellige spil for et vist beløb om måneden, som man kan hente til ens harddisk.

For de mere tekniske er nedenunder et billede med de specifikationer, som de nye maskiner vil ende med at have. De viser, hvordan det er mere eller mindre den samme maskine dog med undtagelse af den nye, større harddisk.

PS4 ultimate spec

Leave a Reply

Your email address will not be published.