… så skal det være Uncharted 4 – A Thief’s End! Spiltraileren, der netop har ramt nettet, må utvivlsomt betegnes som DEN mest imponerende nogensinde i verdenshistorien.

Spillet, som først kommer i 2016 eksklusivt til PS4, er netop blevet præsenteret på en E3-pressekonference. Vi har igen fat i Nathan Drake – pensioneret skattejæger, der tvinges tilbage til en verden af tju-bang-eventyr og sindssyge biljagter, hvor han kommer hele verden rundt i jagten på en tabt piratskat.

Jeg har altid været voldsomt imponeret over den verden, der har været skabt til Uncharted-universet, men har dog aldrig spillet det. Jeg var storspiller i mine unge dage, men det er en af de ting, jeg måtte skære fra i voksenlivet for at få tid til alt det andet. Nu er jeg nødt til at tage denne beslutning op til evaluering – for jeg er sgu ikke sikker på, jeg kan undvære at spille det hér!!!

Se traileren til Uncharted 4 – A Thief’s End, og forbered dig på en veldoseret portion adrenalin lige til morgenkaffen!

About The Author

Skribent

Kim elsker film, tv-serier og tegneserier, og ville ønsker der var 36 timer i døgnet, så han også kunne få tid til at spille computerspil, høre musik m.m. Kim bor i Hjørring, og er til daglig grafiker og PR-ansvarlig på Vendsyssel Historiske Museum.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.