Vi følger de nye Pokémon Go tæt her på Metronaut. Og især en superfan har gjort sig bemærket.

Pokémon Go er hurtigt blevet en stor succes, også selvom spillet endnu ikke er officielt ude i Danmark, så afholder dette ikke dedikerede Pokémon-fans i at deltage. Her på Metronaut følger vi über-fan Micky, som har gjort sig opmærksom på de sociale medier, med sin hæmningsløse rapportering af sin oplevelse med Pokémon Go. Se herunder hans statusopdateringer fra Facebook, og føl selv, hvordan bålet tændes under din iver efter at få kløerne i spillet.

og jo, hans profilbillede er rigtignok en Pikatu i Thor-kostume…

pokémon go

pokemon2

pokemon3

pokemon4

pokemon5

Vi vil forsætte med at følge Mickys kamp, både mod de små bløde dyr, som bliver uretfærdigt stoppet ned i små lufttætte beholdere, men også hans kamp mod politiet, og andre som forsøger at afholde ham fra at blive Pokémon træneren over dem alle i en postapokalyptisk fremtidsdystopi! 

Har du fået fat i Pokémon Go, og er ligeså begejstret som Micky? Del dine oplevelser herunder, eller på vores Facebook. Hvis du ikke har fået fat i spillet endnu, er der herunder en guide til, hvordan du også kan komme til at deltage i kampen – du skal fange deeeem – Pokémon!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.