robotEn nørd fra Google mener ikke, vi er langt fra robotter, der kan snakke med os – eller sågar flirte! Hallo, Realdolls version 2!

Star Wars har lige haft fødselsdag. Den blev 38 år den 25. maj. Tillykke, Star Wars. Må du fortsat opsluge en masse nørder!

Jeg ved ikke, hvor mange der elskede Tron 2, men jeg gjorde. Og nu kommer der så desværre ikke nogen 3’er. Ærgerligt, for jeg syntes faktisk, de havde fået lavet et ret lækkert univers.

 

Riker fra Star Trek: The Next Generation har altid været en satans karl, og han fortjener så meget sin egen spinoff-serie. Her har en fan givet os en smagsprøve på, hvad det kunne se ud som. Lækkerier!

Lyssværdet er det sejeste våben nogensinde, og nu kan du få et med på alle dine billeder! En nørd har opfundet en lille pind, som lyses op af blitzen på dit kamera, så du kan efterligne effekten af et lyssværd på alle dine fanbilleder.

En fransk animationsstudine har begået et lille mesterværk. Inspireret af den vidunderlige Hayao Miyazaki (Ponyo, Chihiro og Heksene, Det Levende Slot) har hun lavet en trailer til en film, der ikke eksisterer endnu. Men hvis den kommer, skal jeg helt sikkert se den!

Flere robotnyheder: De har skrevet en algoritme, der gør det muligt for en robot at kompensere for de skader, den pådrager sig. Så nu kan de rejse sig igen, når vi har sparket dem. Vi må hellere begynde at øve os på vores salut til vores robotherrer.

Der er ikke mange nørder, der ikke gerne vil køres til kirken i Batmobilen. Især ikke hvis det var Batmobilen fra 1989-filmen, som jeg, sammen med mange andre, stadig betragter som den ’rigtige’ Batmobil. Læs artiklen og få en lille tåre i øjnene.

PAY-Will-and-Becca-Curnow

Der følger også en lille Robin med…

Fordi vi gerne vil have nørder løbende rundt med skarpe klør, er der nogle tosser, der har opfundet en måde, hvorpå vi alle sammen kan komme til at ligne vores yndlings canadiske cigarrygende superhelt.

Og sidst, men på ingen som helst måder mindst: Cinemaxx afholder en Tilbage til Fremtiden-maraton på dagen, hvor 1985-Marty lander i 2015-Hill Valley: 21. oktober! Så kan jeg vist kun spørge: hvor er de svævende biler og mit hoverboard?! Come on!

back-to-the-future-hoverboard

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.