Karmaboy og numsekløe

KarmaboyHvad gør man, når man som den eneste gerne vil redde Skovlunde Bytorv, men bare er et lille pjok på 11, der ikke tør så meget? Man springer ud som superhelt!

Den populære studievært Jacob Riising debuterer 8. maj som børnebogsforfatter med bogen Karmaboy – Kometen og den Onde Numsekløe på forlaget Carlsen.

Niller er en dreng på 11 år, der gerne vil redde Skovlunde Bytorv. Der er nemlig en komet på vej. En komet, der ikke bekymrer andre end ham. En komet, der lige nøjagtig kun vil udrydde Skovlunde Bytorv. Og borgmesteren er lykkelig, fordi den baner vej for hans pakeringskælder. Og de forretningsdrivende er ligeglade, for der er alligevel aldrig nogle kunder.

Men Niller er ikke ligeglad, for det er der, han har levet alle sine 11 år, og det er der, han har hygget sig allermest, når der var torvedage. Men Niller er også en dreng, der ikke tør så meget, lige indtil hans bedste ven Tykke losser ham bagi og siger, at han skal være superhelten Karmaboy.

Jacob Riising har været eksponeret på TV de sidste 10 år, først som vært ved børnenes MGP, siden de voksnes, og ind imellem en masse forskellige børneprogrammer på DR, Ramasjang og Ultra.

Karmaboy – Kometen og den Onde Numsekløe er på 152 sider.

Jacob Riising

Leave a Reply

Your email address will not be published.