Der findes kun ganske få i verden af os, vi er en sjælden race.

Vi er ikke en del af den samme verden, men så alligevel er vi her.

Vi er gamerwifes….

Til tider kan det være svært, at være en gamerwife, da man bliver udsat for mange ting.

Heldigvis bliver man dog hærdet med tidens løb og man lærer hurtigt, at spotte visse faresignaler som under ingen omstændigheder bør ignoreres.

Vælger man, at ignorere faresignalerne, bør man være indstillet på det kan tage måneder, endda år i de værste tilfælde, at genoprette balancen i universet igen.

Når det så er sagt, må en erfaren gamerwife som jeg selv anerkende, at det ikke altid er lige let at spotte dem. For at gøre livet lidt lettere for mine ligesindede, har jeg valgt at dele min top 7 faresignaler som under ingen omstændigheder bør ignoreres:

1.     Hustler, Redbull, Monster, Booster, Cult, X Ray, Full Throttle kært barn har mange navne men lad dig ikke snyde! Sniger der sig en eller flere af ovenstående ned i indkøbskurven kan du være forberedt på et kommende World Of Warcraft maraton!

2.     Begynder din bedre halvdel at kalde dig, Newbie også forkortet Newb mens I spiller en fredelig omgang Ludo, er det ikke et nyt sødt kælenavn specielt fundet på til dig men et nedladende ord der bruges til at beskrive en anden spiller, og noget tyder på din bedre halvdel er så småt ved at blande virkelighed og computerspil sammen.

3.     Ostepops – behøver jeg sige mere?

4.     ”Skat vi skal ikke noget i weekenden vel?” og nej, der er ikke tale om din bedre halvdel er i gang med, at planlægge en romantisk weekend kun for jer to – ikke med mindre du deler samme lidenskab for, at bruge fredag, lørdag og søndag på at dræbe monstre og trolde.

5.     Har et pludselig mørke kastet sig over jeres skrivebord så kræves der handling! Din bedre halvdel er godt på vej med at slå lejr ved computeren.

6.     Bestik, glas, tallerkener, skåle og andet service er pludselig forsvundet – følger du brødkrummerne finder du hurtigt ud af det hele befinder sig i en armslængde fra hulemanden, der med ostepops flyvende om ørerne sidder foran hjemmets computer.

7.     OSTEPOPS! Jeg siger det bare…

Kilde: http://www.worldometers.info/da/

gamerwife

Den bedste måde for en Gamerwife at få sin kærestes opmærksomhed på

Leave a Reply

Your email address will not be published.