Der findes kun ganske få i verden af os, vi er en sjælden race.

Vi er ikke en del af den samme verden, men så alligevel er vi her.

Vi er gamerwifes….

Som Gamerwife lærer man undertiden noget om livet, hvilket kun ganske få af os nogensinde for lov at lære. Som den erfarende Gamerwife jeg er, føler jeg selvfølgelig en vis forpligtelse til at dele min livserfaring med andre ligesindede, andre mennesker, andre dødelige.

Mine erfaringer kan gøre livet lettere – ikke kun for andre der befinder sig i gamerverden – men også for dem af jer der befinder sig på den anden siden af virkeligheden…

En ting som gamerlivet har lært mig er at der ganske simpelt finde to slags mennesker: dårlige tabere og så alle os andre. Som gamerwife finder du relativt hurtigt ud af, at din bedre halvdel tilhører gruppen af dårligere tabere, mens det for andre dødelige ofte først står lysende klart, når det for længst er for sent.

Når man befinder sig i gamerverden, vælger man selv til eller fra, når den mørke og ofte dyster side af en dårlig taber viser sit grimme ansigt. Andre skal selvfølgelig også have denne mulighed, derfor følger her min top 4 over hvad der kendetegner en dårlig taber:

1. Begynder din bedre halvdel en hver tabt diskussion, spil eller forhandling med ordene ”Oh my god!” eller ”for fuck’s sake” efterfulgt af et længere vredesudbrud på 5-10 min, kan du godt sætte hak ved dårlig taber.

2. Du har netop vundet et ellers fredeligt spil ludo og nu får du den kolde skulder…Afstanden i sofaen bliver længere mellem jer… den før blå himmel udenfor er pludselig erstattet af sorte skyer efterfulgt af en regn af torden og lynild.

Jep vær på vagt en dårlig taber er i blandt jer!

3.      ”skal vi ikke spille…

“Matador?”

”Nej”

”Backgammon?”

”Nej”

”Yatzy?”

”Nej”

”Kalaha?”

”Nej”

”Jamen hvad så med fisk?”

”NEJ BLEV DER SAGT!”

…..Behøver jeg siger mere?

4.      ”JEG ER IKKE EN DÅRLIG TABER!”
… sagde den dårlige taber …

taber

Leave a Reply

Your email address will not be published.