Strengt Fortroligt lagde gaderne øde i midten af 90’erne, da Mulder og Scully gik på jagt efter sandheden på TV2 hver tirsdag aften.

Det var med en blanding af WUHUUUU-jeg-kan-ikke-få-armene-ned og hrmmm-er-det-nu-også-en-god-idé, jeg modtog nyheden om, at Strengt Fortroligt ville vende tilbage på skærmen 13 år efter, sidste afsnit blev sendt.

Mest WUHUUUU

FOX fremlagde deres tv-program for deres 2015-16 tv-sæson igår, og her kan man læse, at – som vi også godt vidste i forvejen – det handler om et kort comeback på blot seks afsnit.

De to første afsnit vises som et to-dags-event med det første søndag d. 24 januar 2016 og det næste dagen efter. De fire resterende afsnit vises de efterfølgende mandage. Ganske som vi plejer, bliver de på de typiske 45 minutter hver.

Det er Chris Carter, der står bag løjerne (heldigvis), og så ser det ud til, at alle de gamle skuespillere fra serien er med igen. David Duchovny som Fox Mulder, Gillian Anderson som Dana Scully, Mitch Pileggi som Skinner, Robert Patrick som Termina– nej, som John Doggett og Annabeth Gish som Manica Reyes. Sjovt nok ser det også ud til, at William B. Davis vender tilbage i sin rolle som Cigaret-smoking-man. Hvilket jo er spøjst, da han blev sprængt til atomer i sidste afsnit.

Nå ja… Chris har jo nok en super plausibel forklaring!

Det er Chris Carter, der skriver, og Glen Morgan, der instruerer, hvilket han gjorde på 51 af de gamle afsnit, så vi må gå ud fra, serien er i gode hænder.

Den nye miniserie kommer til at omhandle den hybrid-rumvæsen-invasion, som serien i høj grad refererede til skulle ske i 2012.

… og i tilfældet af at du har glemt den, får du den fantastiske og stemningsmættede intro HER!

About The Author

Redaktør

Kim elsker film, tv-serier og tegneserier, og ville ønsker der var 36 timer i døgnet, så han også kunne få tid til at spille computerspil, høre musik m.m. Kim bor i Hjørring, og er til daglig grafiker og PR-ansvarlig på Vendsyssel Historiske Museum.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.