TV-serien Heroes, der startede godt og endte skidt, er snart tilbage.

Heroes Reborn CarlosHeroes Reborn har premiere på NBC til efteråret – d. 24. september – og bliver ikke en ny fortløbende serie, som den var sidst, den kørte, men en lille 13 afsnit lang miniserie.

Heroes kørte i fire sæsoner fra 2006 til 2010 og er kendt som en af de mange serier, der startede rigtig, rigtig godt, men som fuldstændig mistede sig selv undervejs og blev et elendigt usammenhængende makværk. Lidt ligesom Lost.

Personligt sad jeg nærmest med tårer i øjnene under første sæson af Heroes – her var en serie, der tog konceptet med mennesker med superkræfter seriøst, og undlod nogle af de tåkrummende ting, som jeg afskyer ved superheltegenren: kostumer og heltenavne. Her var ingen tætsiddende spandex i pangfarver, men helt almindeligt tøj, og karakterer, der var nogenlunde troværdige – og med helt almindelige navne som Claire, Peter, Matt og… nåhja … Sylar.

Serien endte som en pinlig omgang miskmask, formentlig pga. alt for mange kokke i køkkenet – især efter tv-studierne opdagede, at de havde en god og populær serie, så ville de dreje den, så den blev endnu mere populær. Og så skete der bare det, at den blev udvandet. Pisse fucking ærgerligt, for den var virkelig god.

Heroes Reborn MollyAnyway – nu forsøger de igen, og de første to nye figurer i serien er netop blevet offentliggjort.

Den første er ‘Carlos‘, spillet af Ryan Guzman, en tidligere soldat, der netop er ved at opdage, han har superkræfter, og Francesca Eastwood, der spiller ‘Molly‘, en figur uden overnaturlige evner.

En række terrorangreb i Odessa, Texas (der hvor Claire Bennett – cheerleaderen – fra Heroes kom fra) sætter historien igang, og snart bliver alle med superkræfter gjort ansvarlige, og de bliver jagtet af flere organisationer. Det lyder jo umiddelbart bekendt (Projekt X, anyone?), men lad os nu se, hvad de finder på.

Jeg håber det bedste… men frygter det værste.

Leave a Reply

Your email address will not be published.