Transformers-maskinen forsætter, og nu har den femte  film fået sin officielle titel.

Den nye film kommer til at hedde Transformers: The Last Knight, men det er efterhånden svært at skelne den ene Transformers film fra den anden. Den første af filmene var overraskende god, og efterlod en falsk tryghed om at instruktør Michael Bay viste hvad han lavede. Men nu ved ikke engang Bay, hvor mange film serien indeholder, eller hvad de handler om, så længe noget stort maskineri tæsker løs på noget andet stort maskineri.

Trods filmenes ensformighed, må der alligevel indrømmes, at der noget fedt ved at se robotter tæske løs på hinanden, og skifte om til alle mulige mærkelige maskiner. Transformers har en sær dragende effekt, og kan faktisk godt være en behagelig biografoplevelse, og jeg må desværre indrømme at jeg også ser frem til den nye.

Her vender vi tilbage til Mark Wahlberg som opfinderen Chad Yeager og andet vides ikke om filmen på nuværende tidspunkt. Men behøver vi at vide mere? Bare gik mig en dum sommerfilm, med skod-replikker, skamløs produkt-placering og bryster, fart og action, så skal jeg nok dukke op i biografen.

Har I fået nok af Transformers?

Leave a Reply

Your email address will not be published.