Onsdag morgen lå der dugfriske trailere til en række spændende og meget ventede film. Vi har kigget på et par af dem

Kong: Skull Island

Okay, så endnu en film om King Kong… Her lader det dog ikke til at vi kommer væk fra den store abes naturlige levested, navnlig Skull Island. Der er lagt op til en actionbasker af de helt store, og et meget anderledes blik på King Kong, der gør at det er nemt at glæde sig til.

Kong: Skull Island har primære d. 9. marts. Instruktør Jordan Vogt-Roberts med Tom Hiddelston, Samuel L. Jackson og Brie Larson i hovedrollerne.

Guardians of the Galaxy vol. 2

Den første Guardians of the Galaxy var en glædelig overraskelse da den kom ud og formåede virkelig at skabe en ny vinkel på en efterprøvet formular fra Marvel Studios. Selvfølgelig glæder vi os til toeren, og i denne trailer bliver der lagt mere tryk på kemien mellem karaktererne som også solgte den første film.

Guardians of the Galaxy vol. 2 har præmire d. 5. maj. Instruktør James Gunn med Chris Pratt, Zoe Saldana og Bradley Cooper i hovedrollerne

Alien: Covenant

Er Alien franchisen død? Svaret hænger lidt i luften, og vi må vente på det næste udspil for at komme med en endelig dom. Dog virker den nye trailer lovende, følelsen virker rigtig, og der er mere action end troet. Står vi over en resurrection (pun inteded) af Alien, det lader til det med seriens skaber tilbage bag roret, og en seriøs rollebesætning. Se mere fra filmen her.

Alien: Covenant har præmire d. 18. maj. Instruktør Ridley Scott med James Franco, Michael Fassbender og Kathrine Waterston i hovedrollerne

Hvilke af disse film glæder I jeg mest til? Lad os det vide i kommentarerne eller på vores Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.