Spider-man var en kærkommen tilføjelse til Captain America: Civil War, og snart har han sin egen film, og nyhederne om denne er begyndt at tikke ind.

Alle fans blev glade da Sony og Marvel Studios fik lavet en aftale, og Spider-man kunne vende tilbage til folden og joine de andre helte i Captain America: Civil War. Der er nu annonceret at vores kære Spider-man får sin egen film, som titlen Spider-man: Homecoming.

De er i gang med at besætte rollerene, og udover Tom Holland, der vender tilbage i rollen som Spider-man, så har de også castet Michael Keaton til at spille den bevingede skurk Vulture, Robert Downy Jr. som Tony Stark, Marisa Tomei som Tante May og Donald Glover i en hidtil ukendt rolle.spider-man

Donald Glovers rolle i filmen vides ikke på nuværende tidspunkt, mens hans casting kommer som noget af en overraskelse. Han er mest kendt for sin musikkarriere og hans rolle i tv-serien Community, hvor hans komiske talent er tydeligt.  

Men hvad der er overraskende er, at inden Andrew Garfield  blev valgt til at spille vægkravleren i de to foregående film, var der stor snak på de sociale medier om at udelade Peter Parker som Spider-man og i stedet lade Miles Morales overtage.

Spider-man

Miles Morales er også kendt som Spider-man, dog i en alternativ dimension, hvor Peter Parker døde, og Morales overtog ansvaret. Denne udgave blev meget populær blandt fans, og fik sin egen tegneserie, og er nu også en del af det rigtige tegneserieunivers, hvor han kæmper side om side med Peter Parker.

Således var der et ønske fra fans om at lade Donald Glover overtage rollen som Miles Morales og Spider-man, dog blev det ikke til noget, men nu er Glover blevet castet i den nye Spider-man film. Ingen ved endnu hvilken rolle han vil udfylde, eller i hvor stor grad.

Det bliver spændende at se, om de afslører det i de næste par måneder og frem til 2017, hvor den nye Spider-man film får præmiere. Men hvad tænker I? Vil I gerne se Glover som Morales, eller burde han få en anden rolle?

Leave a Reply

Your email address will not be published.