Er du en Spider-man fan og ejer du en Playstation 4? Så kan du godt glæde dig.

Der vides ikke meget på nyværende tidspunkt om det nye Spider-man spil til Playstation 4 som Marvel og Insomniac Games har slået sig sammen for at lave. Ingen skurk er blevet offentliggjort og spillet har ikke engang en titel, men bliver udviklet under det simple navn: Spider-man ps4.

Alligevel lover de at dette spil bliver noget, som vi fans, aldrig har set før:

“Starring the world’s most iconic Super Hero, Spider-Man PS4 (working title) features the acrobatic abilities, improvisation and web-slinging that the wall-crawler is famous for, while also introducing elements never-before-seen in a Spider-Man game. From traversing with parkour and utilizing the environment, to new combat and blockbuster set pieces, it’s Spider-Man unlike any you’ve played before.”

Der er således nye måder at spille den elskede murkravler på, som man aldrig har prøvet før, og en interaktion med spilmiljøet, som burde bringe spillet i en hel ny boldgade, når vi snakker superheltespil til konsol. Selv Spider-mans ikoniske dragt har fået en update, og han har nu en stor hvid edderkop hen over brystet.

Vi må vente og se, om spillet kan leve op til forventningerne, men indtil videre kan i se, hvordan spillet kommer til at tage sig ud i traileren herunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.