Blizzard Entertainment, som står bag det meget populære first person shooter Overwatch, annoncerer nu at en ny version af spillet er på vej. Det er allerede tilgængeligt på pc nu, og kommer snart på Playstation 4 samt Xbox One.

Den nye game mode er med fokus på at rangere sig i forhold til konkurrenterne. Deres Competitive Play bliver først tilgængeligt på level 25, for at tilsikre at spillerne har en vis erfaring.

For at komme igang, skal spillerne spille ti rangerings kampe, som giver dem deres første rangering, i forhold til evner. Rangeringen er et tal imellem 1 og 100, jo højere et tal, jo dygtigere en spiller. Når man konkurrerer i den nye spil mode, vil ens rangering stige eller falde, i forhold til resultatet af kampene. Din modstanders rangering vil samtidigt også påvirke din egen rangering, således at det vil give mere, at vinde over en dygtig modspiller.

Overwatch’s Competitive Play foregår over fire sæsoner, hver på 2,5 måned. Efter sæsonen bliver rangeringerne nulstillet.

Der vil naturligvis være unikke præmier i Competitive Play såsom nye designs, spray, spiller ikoner, og kosmetiske gyldne våben til dine helte. Derudover har du naturligvis også retten til at prale overfor vennerne med din placering på top 500 listen. 

Overwatch

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.