Den nye Wolverine film, som kommer til marts, kan muligvis være den bedste superheltefilm til dato.

Allerede inden premieren har den kommende X-men-film ”Logan” væltet selveste Batman: The Dark Knight af tronen som den højest vurderede actionfilm på anmelderhjemmesiden Rotten Tomatoes. Godmorgen, er du også helt vågen nu? 95 % af filmanmelderne har givet Logan positive anmeldelser.

Metronaut har opsniffet nogle af rygterne om den kommende film, og og vi ser frem til det sidste actionfyldte kapitel i serien, hvor R-rating er påkrævet (eller velfortjent) som resultat af Wolverines voldelige temperament og hans skarpe klør. Logan er opfølgeren til X-Men Origins: Wolverine og The Wolverine. Det er samtidig den tiende (havde du også glemt, at der var så mange?) og sidste film i serien. Hugh Jackman har ligeledes understreget, at dette bliver hans sidste film i rollen som Wolverine.

loganFilmen tager løseligt udgangspunkt i tegneserien Old Man Logan, og historien er ganske kort, at begivenhederne finder sted i en nær fremtid, hvor de fleste mutanter er udryddet. Logan er blevet ældre, og han lever et stille og småalkoholisk liv, træt af vold, mens han passer den syge professor Xavier. Men det kræver næppe Nostradamus til at forudse, at onde personer har andre planer for Logans selvvalgte pension, da en ung, forfulgt mutantpige søger tilflugt hos Wolverine og Professor X.

Sammenligningen med Christoffer Nolans The Dark Knight synes relevant på mere end anmelderratings, da Logan ser ud til at være en mere grynet og dyster version af X-men, end vi har set hidtil. Således bygger Logan videre på den visuelle retning der i øjeblikket i superheltefilm.

Se trailer til filmen nedenfor (og nyd Johnny Cashs “Hurt”). Logan har premiere i danske biografer den 2. marts 2017. Personligt har jeg sikret mig billet til premieren for at se, om Logan for alvor flænser flagermusens filmrenommé. En anmeldelse er på vej.

 

Link til trailer:

Leave a Reply

Your email address will not be published.