Luke Cage er den uvillige og hårdtslående superhelt, der helst vil leve et stille liv i New-York-bydelen Harlem. Nu bryder han ud af historien om Jessica Jones og får sin egen serie.

Luke Cage bliver udsat for justitsmord efter hans kone bliver slået ihjel, sat i fængsel, og hans krop udsat for fejlslagne eksperimenter. Nu vil han gerne leve det stille liv i Harlem, mens han forsøger at få styr på stumperne af sin ødelagte tilværelse.

Hvis man har set serien om Jessica JonesNetflix, som vores anmelder Bertelsen var særdeles begejstret for, så kender man allerede lidt til mr. Cage. Han har en stærk forbindelse med Jessica Jones, og han vil helst undvære sine evner og beskytte dem, han holder af. Men Cage kan ikke undertrykke sin moral og gemme sig i Harlem, når skurk og våbensælger Cottenmouth – spillet af Mahershala Ali (House of Cards, Hunger Games-serien) – forårsager død og ødelæggelse. En konfrontation er på vej for vores sorte superhelt, som med superkræfter og pansret hud begynder at sparke døre ind.

Serierne med Luke Cage og Jessica Jones rygtedes at være en del af opbygningen mod miniserien The Defenders, hvor Jones, Cage og flere superhelte bliver samlet i samme historie. Måske giver Frank Castle endnu et gæstevisit, da karakteren gjorde det fantastisk i Daredevil sæson 2. På Metronaut bifalder vi, at Netflix har startet en ny guldalder for Marvels helte, og vi håber, at Luke Cage er produceret lige så forbandet godt som Jessica Jones og Daredevil.

Start dit serie-binge d. 30. september 2016 på Netflix, når Luke Cage brækker knogler i 13 afsnit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.