Enhver nørd med respekt for sig selv har i hvert fald hørt om Kevin Smith, men hans nyeste film Yoga Hosers stiller et spørgsmål om han er blevet fuldstændig skør.

Kevin Smith er kendt for mange ting, han lavede den meget succesfulde sort/hvid indiefilm Clerks, og siden har han skrevet tegneserier, lavet flere film, opbygget et podcast empire og røget sin egen vægt i pot, som minimum!

Netop hans nyeste film Yoga Hosers er løst baseret over en samtale hans havde med sin medvært Scott Moiser i deres podcast Smodcast. Det er ikke første gang han gør dette, sidst lavede han en film, Tusk, hvor Justin Long langsomt blev omdannet til en hvalros af en gal gammel mand spillet af Michael Parks.

kevin smith

Kevin Smith klædt ud som en af filmens mange nazist pølsenisser

Kevin Smith-film bliver stadig mere og mere sære, og han siger også at han laver dem for sig selv og sine venner, hvilket kan ses i traileren til Yoga Hosers, hvor både hans egen datter(som faktisk er opkaldt efter Jokerens kæreste Harley Quinn) og Johnny Depps datter har hovedrollerne. Her kæmper de mod onde kræfter i form af små nazist pølsenisser, der står i vejen for deres arbejde i den lokale kiosk, og deres festplaner.

Men hold også øje efter Kevin Smith selv, Johnny Depp, Justin Long og Stan Lee, som alle har en rolle i filmen. Filmen i sig selv virker sindssyg sær, og man skal nok være fan af Kevin Smith, og hørt nogle af hans podcasts for at syntes den er sjov, især da effekterne ikke lader til at være forfærdeligt gode.

Personligt ser jeg da lidt frem til den her film og hvad der kommer ud af Smiths ‘skæve’ tankegang, også selvom den nok ikke kommer i de danske biografer.

Men hvad tænker I? Har I fået nok af Kevin Smith?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.