Den nye film med Kaptajn Amerika går i øjeblikket sejrsgang i biografen, men også på tegneseriefronten, hvor helten iklædt det amerikanske flag kan fejre 75. årsdag for tegneserien i år, men noget er råddent under overfladen.

kaptajn amerika Det er et stykke tid siden at Steve Rogers har været bag hans karakteristiske skjold i tegneserierne, hvor både Bucky Barnes (Winter Soldier) og Sam Wilson (Falken) har fungeret som stedfortrædere og haft navnet Kaptajn Amerika. Steve mistede faktisk sine kræfter, og måtte forlade tegneserien, men nu er han endelig tilbage, med et nyt skjold og sin egen tegneserie igen, under navnet Steve Rogers: Captain America.

Alt ved verden er rigtigt igen, Steve er tilbage i førersædet, hans nye dragt og skjold ser cool ud, og han er klar til at sparke røv i den gode sags tjeneste. Eller er han?

VIDERE LÆSNING ER PÅ EGET ANSVAR, DA DER ER MASSIVE SPOILERE FORUDE! – Så er du advaret.

I mange år har trofaste læsere fulgt den gode Kaptajn gennem tykt og tyndt, i hans evige kamp mod organisationen Hydra, som opstod under Anden Verdenskrig med skurken Red Skull i spidsen. Dette var også historien i den første Kaptajn Amerika film.

Ideen bag Hydra er, at de har en masse forskellige selvstændige baser, spioner og lejemordere som opererer individuelt.  Derfor er de svære at få bugt med, og deres slogan er også: ‘Hug et hoved af, og to vil springe frem og tage dens plads – Hil Hydra’.

Dog viser det sig, at Hydra har haft en deep undercover agent i mange år, ja faktisk i 75 år, da det nye nummer af Kaptajn Amerika viste at gode gamle Steve altid har været en agent for Hydra. Nyheden har også nået Chris Evans som spiller Steve Rogers i Marvels Cinematiske Univers, som har reageret på de altødelæggende nyheder på Twitter.kaptajn amerikaAndre fans er allerede i gang på de sociale medier, hvor de deler deres overraskelse og forargelse over Steve Rogers’ vending mod den mørke side, især, når han har brugt så mange år på at bekæmpe organisationen.

Om Kaptajnen taler sandt eller ej, så bliver det spændende at følge med i hvad F*** der foregår, hvad med jer? Hvad tænker I om denne nyhed, er I lige så lamslåede som os andre?

kaptajn amerika

Leave a Reply

Your email address will not be published.