Glæder man sig overhoved til en ny Alien film? Den første trailer virkede ærligt talt lidt kedelig, men nu er et nyt klip fra filmen ude…

Du har sikkert opdaget og set det et par gange i løbet af weekenden. Klippet hedder ‘The Last Supper‘ og viser, hvad der kan tolkes som en sidste god aften for besætningen på et rumskib, med en forventning om at alt snart går galt. Så langt så godt, men hvad der er godt ved det fire minutter lange klip, er at man føler dette er en Alien film!

Selve universet som Alien franchisen foregår i har en bestemt æstetik – de små ting – som gør universet så fantastisk og frygten for rummet reel. Intet fremstår som et poleret eller skinnende rumeventyr, men har en beskidt, mørk tone, hvor skibets interiør har den samme rumrealistiske 80’er følelse som de tre første Alien film. Hvilket i sig selv er nok til at få en seer op på kanten af stolen.

Men skuespillet der ligges for dagen her er også i stil med de tidligere film. Hvad jeg personligt altid har kunne lide ved Alien filmenes skuespil er hvordan instruktøren og skuespillerne formår at fange et isoleret, klaustrofobisk kammeratskab på en hjertevarm facon, mens samtidig at fremstille et cowboy og vild vest tema bare i rummet. Denne følelse lader Alien:Covenant til at lægge sig op ad, med androider, Cowboyhatte og det hele.

Se klippet herunder(hvis du ikke allerede har set det 9000 gange), og skriv i kommentarerne eller på vores facebook hvad I syntes.

Alien: Covenant handler om mandskabet på et koloniskib, der opdager et hidtil skjult paradis med en trussel udover deres vildeste fantasier. Filmen er instrueret af Ridley Scott og har blandt andet James Franco, Michael Fassbender og Noomi Rapace på rollelisten. Filmen får præmiere d. 18 maj

Leave a Reply

Your email address will not be published.