“Can’t repeat the past? Why, of course you can!”

Sådan lyder Jay Gatsbys svar, da Nick Carraway postulerer, at fortiden ikke kan gentages i F. Scott Fitzgeralds bog ”Den Store Gatsby”. Jeg hælder til at give Gatsby ret, for en gentagelse af fortiden er netop det, århundredets fest Party Like Gatsby Copenhagen – The Master Plan forsøger at skabe.

4

Når koncert- og underholdningsturnéen Party Like Gatsby rammer København lørdag d. 13. februar, forvandles VEGA nemlig til Mr. Gatsby vinterresidens i hovedstaden. Det bliver en hyldest til 1920’ernes kultur og æstetik uden lige og en oplagt mulighed for at lægge nutidens trummerum på hylden for en aften. Det er din chance for at iføre dig de smukkeste perlekæder, Panama-hatte, lange handsker, faconsyede veste og Charleston-kjoler.

Det er tredje gang, Mr. Gatsby åbner dørene til sin københavner-hybel, og sidste år var der mere end 2000 festglade gæster. Dermed var det den største og mest sensationelle 1920’er-fest i Europa. Denne succes skal selvfølgelig gentages i år, og det bliver et brag af en fest med over hundrede performere. Der vil være alt lige fra dans, musik og sang til kunst, skuespil og akrobatik, så der er noget for enhver smag. Alle optrædener drager selvfølgelig inspiration fra de ekstravagante og brølende 20’ere.

 5

Party Like Gatsby Copenhagen – The Master Plan
Sted: VEGA (Enghavevej 40, 1674 København V)
Tid: 13. februar 2016

Arrangementets program starter klokken 21 (sharp!), og du vil kunne komme ind i VEGA fra klokken 20.

Almindelige billetter koster 275 kr. og kan købes på Billetnet.
Der er også mulighed for at købe VIP-borde til 8 personer. Forespørgsler om dette kan sendes til roo@vintageevents.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.